Inmiddels hebben we ook met de ContainerCoats veel landelijke aandacht gekregen. Zowel op landelijke TV als in dagbladen. De cijfers van het onderzoek in Rotterdam liegen er simpelweg ook niet om. Met ContainerCoats is een flinke reductie in bijplaatsingen te bewerkstelligen. We gaan de samenwerking dusĀ  ook flink uitbreiden. Een mooi resultaat!

 

We sturen je graag het rapport en de nieuwe factsheet. Met name omdat iedere situatie uniek is. Iedere stad/dorp, wijk, exacte locatie van de container(s) maar natuurlijk ook iedere gemeente en wensen. Kortom, altijd maatwerk dus.

 

Doordat de Coats inmiddels in verschillende gemeenten liggen doen we ook steeds meer ervaring op rondom het product zelf. Hoe kunnen we er nu voor zorgen dat het effect langdurig blijft?!

 

Bel of mail gerust voor meer informatie.

 

Artikel Trouw;

https://www.trouw.nl/groen/dankzij-gras-en-bloemetjes-gooien-mensen-hun-rotzooi-wel-in-de-container~aa8d2758/