Goed nieuws! Na maandenlange ontwikkeling is het zover. Ons nieuwe product ‘Solar Safety’ is gereed!

Wanneer komt een boodschap nu écht binnen?  Kort, herkenbaar en ludiek op het juiste moment op de juiste locatie. En als het even kan nog ‘groen’ ook….

De ‘Solar Safety’ is een volledig zelfvoorzienend outdoor attentiebord. Geschikt voor alle momenten na daglicht. Hij bestaat uit een combinatie van Solar, schemerschakelaar, beweegsensoren, accu, knipperschakelaar, LED, software en paal met betonnen voet (of bevestigingsmaterialen) De ‘Solar Safety’ is hierdoor is zeer robuust en overal te plaatsen. Doordat de boodschappen eenvoudig te verwisselen zijn is hij helemaal breed inzetbaar.

Denk aan campagnes rondom fietsverlichting of mobiel gebruik in het verkeer. Maar ook voor parkeersituaties of belangrijke mededelingen is hij uitstekend inzetbaar.

Aanvullende goed nieuws is dat de provincie Brabant de ‘Solar Safety’ al in hun Toolkit heeft gezet. Zij zijn zeer enthousiast en gemeenten kunnen bovendien dit jaar nog gebruik maken van subsidies voor aanschaf.

Neem gerust contact op voor meer informatie.